Helaas hebben wij nog geen leiding om een Bevergroepje te starten.

WANTED  enthousiaste leiding die een Bevergroepje willen starten. Vindt jij het leuk om met deze jonge doelgroep avonturen te beleven. Loop eens bij ons binnen. Dag en tijdstip van het groepsdraaien is natuurlijk in overleg.

Bevers

De kinderen van 5 tot en met 7 jaar worden bij Scouting bevers genoemd. Bij de bevers ligt de nadruk op het spelen in de natuur. Ze doen samen met andere kinderen leuke spelletjes in een veilige omgeving. Zo leren ze spelenderwijs samen te werken onder leiding van deskundige vrijwilligers. De bevers spelen in het thema Hotsjietonia en gebruiken hierbij hun fantasie. Dit draagt bij aan de ontwikkeling van de kinderen.

Spelend verkennen

Bevers houden vooral van spelen. Spelen in de natuur, sportief spelen, toneel spelen of gewoon samen spelen. Spelenderwijs ontdekken ze de wereld om zich heen en daarvoor hoeven ze niet op reis; in het dorp Hotsjietonia is genoeg te beleven.