Visie Scouting Langenboom

“Wij willen een springlevend Scouting Langenboom zijn. Wij bieden een uitdagend spelaanbod, waardoor de jeugdleden zich met plezier kunnen ontwikkelen in de frisse buitenlucht. Dat doen we met respect en waardering voor elkaar, maar ook voor de wereld om ons heen. Er heerst een goede sfeer en daarom voelen mensen zich bij ons thuis.”

Wat is het groepsbestuur?

Het groepsbestuur is het besturend orgaan van de groep en draagt er zorg voor dat alles binnen de vereniging zo soepel mogelijk verloopt. Het groepsbestuur vertegenwoordigt de groep naar buiten, zoals naar de regio, maar bijvoorbeeld ook naar de pers. Over het algemeen worden de besluiten binnen de groep genomen door het groepsbestuur en de groepsraad (voor een groot deel de leiding van de groep). Het groepsbestuur ziet er op toe dat de genomen besluiten ook worden uitgevoerd. Het groepsbestuur en dus de groepsbestuursleden worden in functie gekozen door de groepsraad.  

Neem contact op met het bestuur.  

 Voorzitter 

christel (2).jpg

Christel van Der Heiden-Vriens Hoi ik ben Christel. In 2002  medegrondlegger van de scouting in Langenboom. Net als andere kaderleden heb ik binnen de vereniging meerdere functies. De eerste jaren ben ik o.a. als esta- welpen-  scouts - en explorerleiding actief geweest. De laatste jaren als scoutsleiding. Als praktijkbegeleider coach ik de nieuwe leiding in hun rol. Als voorzitter ben ik ook het aanspreekpunt binnen de vereniging en draag ik samen met het bestuur onze visie uit over jeugdwerk.

 Penningmeester      

kim 2

Kim van der Heiden   

 Secretaris

Vacature selectie transparant 100x100

 Vacant

 Bestuurslid 

edward (2).jpg

Edward van den Heuvel Mijn naam is Edward. Ik woon sinds 2015 in Langenboom. Ik ben een actief bestuurslid van scouting Langenboom. Hierin pak ik verschillende zaken op. Heb drie kinderen waarvan er een onder scouting zit.

 Bestuurslid / ledenadministratie

jamie (3).jpg 

 Jamie Meekelenkamp 

Hallo, mijn naam is Jamie Meekelenkamp. Mijn kinderen zijn lid van scouting Langenboom en zijn erg enthousiast over deze mooie club. Dat was de aanleiding voor mij om ook een steentje bij te dragen. Ik ben eerste welpenleiding geweest. Nu ben ik buiten bestuurslid ook scoutsleiding. Ik doe dit alles met veel plezier

 Blokhut- materiaal beheerder vacature

Vacature selectie transparant 100x100

 

 Groepsbegeleider vacature

Vacature_selectie_transparant_100x100.png