Soms kun je niet terecht bij een bepaalde speltak, omdat deze al vol is. Je komt dan op een wachtlijst en zodra er plek is, kun je lid worden van de groep. Onze groepen zijn gemengd. Bij het plaatsen van de kinderen wordt er gekeken of de diversiteit niet in het geding komt. Mocht dit het geval zijn gaat diversiteit voor inschrijfdatum. Kinderen van staf- en kaderleden worden met voorrang geplaatst.

Om je aan te melden klik je op 'inschrijven' onder het kopje 'lid worden'.  Elke speltak heeft een maximaal aantal leden, wat gebaseerd is op het aantal leiding dat de speltak heeft. Wanneer er een plekje vrij komt hangt natuurlijk af van leden die stoppen, of bij het overvliegen naar de volgende speltak. Als je terwijl je op de wachtlijst staat niet meer in aanmerking komt voor je huidige leeftijdsgroep, dan schuif je automatisch op naar een oudere groep. Als er na deze mail nog vragen zijn, kun je contact opnemen met de contactpersoon die in de mail staat.