Scouting Langenboom

Rabobank NL06 RABO 0132 0165 59

Contributie

Ieder lid van Scouting Langenboom betaalt contributie. De contributie bij scouting Langenboom is inclusief alle opkomsten, zomer- en weekendkamp ,regionale activiteiten en Landelijke- en regionale contributie.                               Op dit moment zijn de bedragen voor contributie als volgt:

Leeftijdscategorie

€ per jaar+ acties

zonder acties

Scouts

Explorers

Roverscouts

€ 134,--

Stam                           € 60,-

Om de contributie laag te houden kan met aan twee acties deel nemen. Scoutingloterij en speculaasactie. Hiermee wordt de contributie met € 30,- verlaagd.

De contributie wordt voor een geheel jaar betaald. De betaling vindt begin oktober plaats. Bij eerder stopzetten van het lidmaatschap zal er geen restitutie plaatsvinden. Opzeggen lidmaatschap gebeurt bij de eigen leiding van de speltak en bij de ledenadministratie. Deze afmelding moet duidelijk gecommuniceerd worden naar de leiding, bijvoorbeeld d.m.v de mail.

Nieuwe leden mogen eerst 3 keer kijken en beslissen dan of ze bij scouting willen. Indien met geen lid wordt is men niets verschuldigd. Nieuwe leden betalen €15,- inschrijfgeld. Hiervoor krijgen zij de scoutingdas en badges die behoren bij de installatie.