Scoutinggebouw  "de Tweesprong", is gelegen aan de Dennendijk in Langenboom. Het gebouw ligt in een bosrijk gebied aan de rand van Langenboom. Naast het gebouw ligt een speelveld wat ideaal is voor spelletjes en andere buitenactiviteiten. Een groot terras grenst aan dit grasveld. Aan de voorkant van het gebouw ligt nog een grote stoep waar ook gebruik van gemaakt kan worden. De vuurkuil bevindt zich aan de achterzijde. De Tweesprong leent zich uitstekend voor Scouting en andere jeugdactiviteiten.

• Indeling: Rode zaal 8 x 9 m. voorzien van schoolbord tafels banken, rolluiken. Relaxbank.
  • Blauwe zaal 8 x 9 m. voorzien van bar. Wedstrijd dartbord. zithoek met banken, rolluiken.
  • Er is een discotheek aanwezig. Deze mag niet gebruikt worden. In overleg kan deze met onze eigen DJ gehuurd worden.
  • Twee sanitair blokken: blok 1: 2x wc met wasbak Blok 2: 1 douche en 1 wc en wasbak.
  • Nieuwe keuken met kookeiland 5 pits. Grote oven, magnetron/oven, vaatwasser, koelkast met vriesvakje, koffiezetapparaat. Diverse werkbladen.
  • Buitenterrein is voorzien van drie picknickbanken en diverse zitbanken. Groot speelveld met klein voetbaldoel.
  • D.m.v. een handpomp kan met grondwater pompen.