Lidmaatschap

Lijkt het je leuk om lid te worden als jeugdlid of leiding, kom dan eens vrijblijvend kijken!

In Langenboom hebben we diverse speleenheden voor de verschillende leeftijdsgroepen.

Speleenheid

Leeftijd

Opkomst wekelijks

Bevers

gr 2-3

woensdag 14.30-16.00 uur

Welpen 

gr.4-7

vrijdag van 17.30 tot 19.00 uur

Scouts

 

gr 8 t/m 14 jr

vrijdag van 19.00 tot 21.00 uur

Explorers

15-18 jr

vrijdag van 19.00 tot 22.30 uur

 Stam              21 en ouder   één keer per maand                    

     

Kom gewoon eens langs op een opkomst, of wanneer je eerst wat meer informatie wil stuur dan een bericht via het Contactformulier.
 

3x meekijken

Wat ontzettend leuk dat je zoon, dochter of jijzelf wil komen kijken bij onze scoutinggroep! Vul het contactformulier in om uitgenodigd te worden voor een kijkdag.

We hopen je snel te zien!
 

Wachtlijst

Soms kun je niet terecht bij een bepaalde speltak, omdat deze al vol is. Je komt dan op een wachtlijst en zodra er plek is, kun je lid worden van de groep. Onze groepen zijn gemengd. Bij het plaatsen van de kinderen wordt er gekeken of de diversiteit niet in het geding komt. Mocht dit het geval zijn gaat diversiteit voor inschrijfdatum. Kinderen van staf- en kaderleden worden met voorrang geplaatst.

Om je aan te melden klik je op 'inschrijven' onder het kopje 'lid worden'.  Elke speltak heeft een maximaal aantal leden, wat gebaseerd is op het aantal leiding dat de speltak heeft. Wanneer er een plekje vrij komt hangt natuurlijk af van leden die stoppen, of bij het overvliegen naar de volgende speltak. Als je terwijl je op de wachtlijst staat niet meer in aanmerking komt voor je huidige leeftijdsgroep, dan schuif je automatisch op naar een oudere groep. Als er na deze mail nog vragen zijn, kun je contact opnemen met de contactpersoon die in de mail staat.
 

Opzeggen lidmaatschap

Stoppen met scouting? Dat kan op elk moment alleen Scouting Langenboom restitueert geen contributie wanneer een lid opzegt. Wil men voor het nieuwe seizoen het lidmaatschap opzeggen indien men dit uiterlijk 8 weken voor de eerste opkomst van het nieuwe seizoen doet is men geen contributie voor het nieuwe seuzoen verschuldigd.
 

Hoe kan ik een opzegging doorgeven?

Het stopzetten van een lidmaatschap kan uitsluitend doorgegeven worden via het afmeldformulier. Graag horen wij de reden van de opzegging, zodat wij onze opkomsten in de toekomst nog beter kunnen maken.

inschrijfformulieruitschrijven