Scouting staat voor uitdaging!  KLIK HIER Scouting biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen. Precies die activiteiten waar de verschillende leeftijdsgroepen plezier in hebben, interesse voor tonen en graag willen doen. Alles draait om uitdaging en plezier. Scouts spelen op een verantwoorde manier en in een veilige omgeving. Om kwaliteit in het spel te brengen, zijn de activiteiten gebaseerd op de spelvisie van Scouting. Deze spelvisie gaat uit van de groei en ontwikkeling van kinderen en jongeren. Dat biedt garantie voor jarenlang plezier bij uitdagende activiteiten. Maar is daar alles mee gezegd? Scouting Langenboom vindt de vraag iets lastiger. Iedere Scoutinggroep vult het anders in. Met als leidraad de visie vanuit Scouting NL. Samen spelen en respect voor elkaar staat bij ons hoog in het vaandel. Zelfstandigheid krijg je bij ons met de paplepel ingegoten.  We zijn een progressieve Scoutinggroep die programma, s maakt die in dit tijdbeeld thuishoren. Had je vroeger alleen het kompas, zo leer je tegenwoordig ook de GPS en smartphone te gebruiken om routes te ontdekken. Maar je weet pas wat het is als je het zelf ervaart. Dus loop gewoon eens bij ons binnen.